donderdag 12 april 2012

Hoe weet je...

Dat je ADD hebt?
Simpel: als je na een half uur zoeken je telefoonoplader terug vindt. In de WC!
Iets moeilijker: als je moet koken en je begint met datgene wat het kortst in de pan moet om daarna dat wat heel lang in de pan moet er pas in te doen. Zodat je steevast te laat klaar bent met koken.
Vrij ingewikkeld: wanneer je uit een gesprek wegloopt en je je niet alleen afvraagt of je nou wel alles hebt begrepen, maar ook of je wel antwoord hebt gegeven op de gestelde vraag, met wie je ook alweer in gesprek was, of je toch geen domme dingen hebt gezegd en waarom je ook alweer halverwege je gesprek de gehele inhoud van je handtas op tafel moest leggen (let wel: in dit geval betreft het dan een sollicitatiegesprek en niet, bijvoorbeeld een gezellig gesprek met vriendinnen waar het ook vrij absurd, doch enigszins te begrijpen is dat je je handtas om zou keren op tafel) en of je ook wel weer alle inhoud van de tas terug hebt gedaan in de tas. En wanneer je antwoord heb gegeven op alle door jou aan jou gestelde vragen die ene allesomvattende vraag de kop op steekt: 'waar ben ik en hoe kom ik weer thuis?'

- Gepost met mijn typmachine

5 opmerkingen:

  1. Wat dacht. Je van je bril na drie dagen terugvinden in je schoen, die je ook hebt aangehad indie drie dagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Of in elk café, bar, restaurant en welke gelegenheid dan ook waar je ook komt, datgene wat je aan het drinken bent op enig moment wel een keer over vloer, jezelf, het personeel en je vrienden heen gooien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toen ik nog rookte,nheel vroeger heb ik in en café in Engeland bij het trekken van een pakje sigaretten uit een automaat, de hele automaat van de muur afgetrokken, die vervolgens op de brandblusser viel die in het rond begon te spuiten. Nou jij weer.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!